Psicòloga General Sanitària

Sóc la Gemma Sala, i el món dels més petits sempre m’ha fascinat, va ser així com vaig dedicar 10 anys de la meva vida a atendre, diagnosticar i tractar infants a un CDIAP, una feina que m’enriquia i m’entusiasmava. Arran de la meva maternitat vaig veure com si moltes de les families que havia atès les haguéssim pogut acompanyar abans, des de l’inici, potser no haurien hagut de patir tant i em vaig formar en psicologia perinatal. Va ser així com vaig trobar un camí que m’apassiona i que em permet compaginar dues de les meves grans passions: la salut mental i la infància. 

Actualment participo en un projecte pilot de psicologia perinatal al CAP de Roquetes de Barcelona.


Psicòloga General Sanitària

Em dic Marta, sóc psicòloga i psicoterapeuta. Estic especialitzada en el període perinatal, en reproducció humana assistida i en dansa moviment teràpia.

​Acompanyo dones, homes i famílies que necessiten un recolzament psicològic en l’etapa que va des de la concepció fins als primers anys de criança, i ho faig sota els principis professionals de l’empatia, la proximitat i l’autenticitat. 

La vida i la mort són dues cares de la mateixa moneda, i el període perinatal, com l’inici d’una nova vida i un nou Ser, també pot comportar la foscor de la pèrdua i la mort. Per desgracia, de manera molt freqüent, els dols d’aquest moment del cicle vital acostumen a ser desautoritzats i banalitzats, i en la meva pràctica psicoterapèutica veig com les famílies els viuen en una gran soledat emocional. Això em va motivar per interessar-me i formar-me en tot el que envolta els dols en el període perinatal, detectant també que encara menys reconeguts, estan totes aquelles pèrdues relacionades amb la fertilitat i la no consecució d’un embaràs, el naixement d’un fill prematur o les interrupcions voluntàries